dijous, 29 de març del 2012

A MeteoGuinardó estem d'estrena.

Doncs si, després d'estar varies setmanes treballant amb un nou format de web molt més dinàmic , més atractiu visualment i molt més vinculat al web 2.0 incorporant recentment un blog podem dir que ja està a la xarxa la nova web de meteoguinardó.
La nova plana manté la imatge corporativa de l'anterior web, amb el fons d'imatge del Parc del Guinardó i amb la capçalera des d'un dels balcons que ofereix el Turó de la Rovira.

L’índex ha quedat molt més simplificat respecte l'anterior versió, deixant només, les coses més bàsiques i essencials per fer-la més còmode a l'usuari que la visita.

Anterior format de web.


Nova web, maig 2012
Meteoguinardó a les xarxes socials
Com a amant del social media, no podia faltar la vinculació del web a les principals xarxes socials que permeten mantenir una interactivitat de cara a l'usuari molt més gran.


Com podeu veure a la imatge, ens trobareu a Facebook, Twitter, Blogger (incorporat recentment), canal de Youtube, àlbum a Twitpic, àlbum a Picassa i un canal RSS del blog.

Respecte l'anterior web, una de les principals novetats son la dels butlletins mensuals, aquests ja no es trobaran a la web convencional sinó que passaran a formar part del Blog, podent així, mantenir un diàleg amb l'usuari que així ho desitgi.

També s'ha creat un correu electrònic específic per a qualsevol consulta externa que se'n vulgui fer. El correu és meteoguinardo@gmail.com podreu trobar-ne la icona a la llista d'icones de les xarxes socials.
Finalment dir que el nou web no funciona al 100% encara, queden algunes seccions, com la d'històrics o la de les dades a temps real, properament les trobareu en línia però.

Només em queda dir que espero que us agradi el nou format i que el trobeu més atractiu i més còmode a l'hora de navegar-hi.

No vull acabar aquest post sense agraïr la ajuda rebuda i els consells sobre el programa dreamweaver per part de molts companys, com ara Onofre Bachiller, Joan Povedano, Jordi Plantalech, Ronny "Maik" i Andreu Giménez. Espero no deixar-me'n a cap.



Salut i méteo!!!



Marc Sant
MeteoGuinardó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada