dimarts, 24 d’abril del 2012

Jaquetes fora, surada de primera

Molta gent s'ha preguntat les últimes setmanes, fins quan ha de durar el fred? L'ambient aquests últims dies ha estat força fresc, sobretot a primera i última hora del dia que sumat al vent que ha fet aquests dies, ha fet augmentar aquesta sensació de frescor. Això a partir de demà i duran el propers 3 dies s'acaba en sec. Una potent entrada de vents reescalfats del sud farà pujar notablement les temperatures. Amb facilitat passarem dels 20ºC al migdia. En punts de l'interior fins i tot podràn passar dels 25ºC.
Vegem-ho a la següent imatge del meteograma i en la imatge del GFS a 850hPa per divendres a les 20h

Meteograma

Imatge GFS a 850hPa per Divendres a les 20h


El vent del sud, provinent del desert del Sàhara, a estones podria ser moderat amb algún cop fort i ressec.

Per l'inici del mes de maig tornem a veure pluges, queda molt i per tant, encara no treurem conclusions... De moment a gaudir d'aquests 3 dies ben calurosos que ens esperen.


Salud i méteo!


Marc Sant
Meteoguinardo



2 comentaris:

  1. Vaja, doncs a mí no m' agrada gaire pasar la primera suada de l' any a finals d' un mes d ' Abril. Però bé, si nomès són 3 díes aguantarem. Però quina serà la màxima prevista pel barri i voltants? PAssarem moderadament dels 20 o ens quedarem entre 20º-22º ....

    ResponElimina
  2. Aquí a la costa no crec que pugin molt, la marinada les podrà mantenir més a ratlla, crec que ens quedarem al voltant dels 19-22ºC. A veure quins registres acabarem fent al final.

    Gràcies pel comentari
    Meteoguinardó

    ResponElimina