divendres, 27 d’abril del 2012

Pluges? Dia si, dia no.

Comencem el que serà per alguns, un pont de 4 dies on la méteo hi jugarà un paper important. Som al mes d'abril i ja se sap que per l'abril gotes mil i sembla que per aquest pont no canviarà el significat del refrany. 

Per demà dissabte ens espera un dia força variable amb força presència de núvols degut al vent de component marítim que bufarà bona part de demà. De cara el vespre i sobretot la matinada de dissabte a diumenge la probabilitat de pluges augmentaria considerablement degut el pas d'un primer front, si ho fes, les pluges serien en forma de fang, degut a la pols sahariana que ha pujat amb els vents del sud els últims 2 dies.
El diumenge començaria tal i com ho citàvem al paràgraf anterior amb pluges al llarg de la matinada, de cara al matí, les precipitacions desapareixerien deixant pas a més clarianes, però cap al vespre-nit, tornaria a complicar-se el temps. Podríem dir que, en general, el diumenge s'aprofitaria.

La matinada del dilluns la probabilitat de precipitacions tornaria a augmentar fins a mig matí migdia. A partir d'aleshores el temps aniria millorant deixant pas a un bon dimarts dia 1.

Les temperatures en general, tornaran a baixar, i amb la humitat i el vent de component marítim que pugui bufar, l'ambient no serà agradable. Caldrà abrigar-se una miqueta més.

Acabem aquest post deixant-vos una instantània d'aquesta tarda des de la plaça del Nen de la Rutlla amb aquest bonic Cirrus Fibratus a sobre.



Cirrus Fibratus sobre el Parc del Guinardó, tarda del 27 d'abril.


Salut i méteo!


Marc Sant
MeteoGuinardó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada