dimecres, 11 d’abril del 2012

A les portes d'un nou episodi de pluges

Previsió

Aquesta tarda, com heu pogut comprovar molts de vosltres si miraveu el cel, ja hem vist els primers cirrus de tipus fibratus i spissatus fruït del canvi de temps que ens afectarà de cara demà i demà passat però que també es podria allargar de pel cap de setmana i és que aquest abril sembla que cumplirà amb el seu històric refrany que diu que per l'abril aigues mil.


Així veiem el cel des de Cartagena amb Ronda del Guinardó
I així des de l'Avinguda Mare de Déu de Montserrat, tarda del dia 11.
Si ens fixem amb els 3 models que he mirat, MM5, GFS HR0,5º i Hirlam, podem dir que demà el dia començarà ja força cobert o molt cobert, amb la possibilitat d'alguna gotellada ja de bon matí, res important en un principi, de cara la tarda, i sobretot vespre els ruixats i les tempestes podrien ser molt més generalitzades per a la costa central. 

Model HIRLAM de pluges per a demà a les 09:00h
Model HIRLAM de pluges per a demà a les 21:00h
MM5 de pluges per a demà a les 21:00h

La nit de dijous a divendres també podria ser passada per aigua segons alguns mapes. Probablement hi hauria una petita treva de cara al matí de divendres però a partir de la tarda novament els ruixats i les tempestes tornarien a fer acte de presència.

Previsió de pluges segons GFS per divendres a les 11:00h

Previsió de pluges segons GFS pr divendres a les 20:00h

Pel cap de setmana no ens atrevim a dir res, però els mapes mantindrien certa inestabilitat i els ruixats i tempestes podrien no desparèixer.
De moment a gaudir de la méteo i dels litrets que podem recollir.


Salut i méteo!


Marc Sant
Meteoguinardó



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada