divendres, 25 de maig del 2012

La previsió meteorològica pel pont

PREVISIÓ

Després d'un passat cap de setmana intensíssim meteorològicament parlant, aquest es presenta força més tranquil. Veiem-ho




  Dissabte Matí: El dissabte pel matí ens creuaran d'oest a est núvols de típus alt principalment que deixaran el cel enterenyinat en conjunt. Els vents a primera hora seràn de ponent derivant a Garbí i Migjorn dèbil a migdia. Les temperatures força elevades, màximes previstes de 26-27ºC Altre cop.

Dissabte Tarda: Es mantindria aquesta tònica de núvols alts que enterinyarien els cels, a l'extrem nord del Barcelonès podrien creixer algunes nuvolades de tarda fruït de la calor. En tot cas no arribarien a la ciutat Comtal.

                                         ----------------------------------------------

Diumenge Matí: Per diumenge el matí esperem els cels força asserenats amb predomini del Sol, els vents seràn allevantats fins a migmatí, després aniràn rolant a migjorn. No seràn de gaire intensitat. Les màximes si fa no fa tornaran a ser similars a les de dissabte.

 
Diumenge Tarda: Per la tarda esperem el creixement de núvolades al N i NE del Barcelonès, difícilment arribin a primera línia de mar. Més aviat quedarant restringides a la base del Montseny i serralada prelitoral, allà, podrien deixar algun ruixat de tarda.

                                         ----------------------------------------------

Dilluns Matí: Mapes de divendres en ma, per dilluns al matí tornarem a tenir la presència de núvols de tipus alt i mig, que deixaran el cel mig enterenyinat. El vent sempre serà de component SSE. Temperatures lleugerament més baixes respecte diumenge.

Dilluns Tarda: De cara a la tarda i fruït de la calor matinal, poden inflar-se nuvolades que, respecte diumenge podrien ser força més amenaçadores al litoral, no ho simbolitzem amb pluja però el cel quedarà força variable i tampoc descartariem alguna gotellada de tarda.


Resumint, creiem que aquí a la ciutat de Barcelona el pont serà força tranquil, veurem què passa a les tardes de diumenge i dilluns, sobretot dilluns.
No obstant si viatgeu cap al Pirineu us trobareu tempestes de tarda localment amb forta intensitat.

Us desitgem un bon pont a totes i a tots!

Us recordem que podeu seguir tota la evolució meteorològica a través del nostre web i dels comptes de facebook i twitter.





Salut i méteo!!!

Marc Sant
MeteoGuinardó




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada