divendres, 4 de maig del 2012

La méteo de #festamajorguinardo: Dissabte.

Com tots sabem els que som del Guinardó, el primer cap de setmana de maig, és a dir aquest cap de setmana, se celebra la festa major del Guinardó. Per tant intentaré en les següents línies fer una previsió del que donarà de si la méteo per aquest cap de setmana, Com sempre diem, com més ens allunyem en el temps cronològic més difícil és fer la previsió. Però intentaré ser el més precís possible. Comencem avui per la previsió d'aquesta nit i demà dissabte.

Divendres nit: Per aquesta nit esperem una nit força calmada amb cels estrellats i temperatures un pel fresques (mínimes de 13ºC-14ºC).
Dissabte matí: El dissabte es llevarà amb temperatures fresques però que, com avui ràpidament aniran remuntant fins arribar altre cop als (18ºC-20ºC) al migdia. El cel es mantindrà força serè.

Dissabte tarda: De cara a la tarda poden creixer algunes nuvolades sobretot darrere el Tibidabo i serralada prelitoral. Al Guinardó el cel quedarà variable però en un principi no s'espera pluja.

En definitiva, aquesta jornada de dissabte podem gaudir de la festa sense preocupar-nos gaire dels ruixats, tot i que la primavera és capritxosa i sempre s'ha d'anar seguint. Pel twitter @meteoguinardo anunciariem les novetats que es poguéssin produïr al hashtag #festamajorguinardo


Salut, méteo i visca la festa major del Guinardó!


Marc Sant
Meteoguinardó

Més Info:
Pàgina web: meteoguinardo.co.cc
Twitter: @meteoguinardo
Facebook: facebook.com/meteoguinardo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada