diumenge, 6 de maig del 2012

La méteo de #festamajorguinardo: Diumenge

Després d'un dissabte esplèndid i calorós, avui hem arribat als 22,3ºC de màxima. Per demà no gaudirem d'una jornada de festa major tan tranquila. La inestabilitat a partir d'aquesta matinada anirà en augment i és que el núcli de la baixa ens passarà just per sobre aportant més humitat i més inestabilitat a la nostra zona. Analitzem-ho:

Matinada de Dissabte a Diumenge:
Per aquesta matinada esperem un increment de nuvolositat paulatí fins a deixar el cel ben tapat a primeríssima hora. Aprofiteu doncs, les estones de cel obert per a fer fotos de la lluna plena més brillant de l'any
Diumenge matí:
Demà el dia es llevarà amb el cel ben cobert de núvols i amb la possibilitat de pluges que de caràcter general deixaran poca pluja però que de forma local poden deixar algun ruixat més considerable. El vent bufarà de recorregut marítim, principalment de xaloc, això farà sentir un ambient força humit.
Diumenge tarda:
De cara a la tarda la inestabilitat no millorarà. A partir de migdia creixeran nuvolades d'evolució i poden deixar algun ruixat en forma de tempesta on localment pot deixar 20mm en 30min tal i com anuncia el Meteocat al seu mapa d'avisos meteorològics.
Veurem doncs què dona de si el que pugui passar demà, ho anirem seguint minut a minut a través del nostre twitter @meteoguinardo a través de la etiqueta #festamajorguinardo



Marc Sant

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada