divendres, 18 de maig del 2012

Cap de setmana passat per aigua.


Com heu pogut comprovar, ja portem un parell de dies amb temperatures més fresques i ambient més humit, aquest cap de setmana esperem la confirmació del canvi de temps. Les temperatures baixaran i la formació d'una baixa ben propera a casa nostra i que ens injectarà llevant carregat d'humitat farà que les pluges i l'ambient fresc siguin la tònica general d'aquest cap de setmana. Els ruixats i tempestes ja es començaran a produir dissabte, però no serà fins diumenge quan l'activitat tempestuosa pot ser més incessant. El meteograma reafirma que serà un cap de setmana ben mogudet.

El meteograma mostra clarament un cap de setmana inestable.

LA PREVISIÓ DEL CAP DE SETMANA

DISSABTE  MATÍ: Per dissabte el matí el cel ràpidament quedarà cobert per núvols baixos degut a aquest trànsit de recorregut marítim. Els vents principalment seràn de llevant. Tot i que no ho simbolitzem, podrien produïr-se alguns plugims febles, poca cosa en general.


DISSABTE TARDA: De cara a la tarda el núvols baixos podrien trencar-se una mica deixant alguna ulladeta tímida de Sol, no obstant de cara el vespre tornarien a fer-se més compactes i a final del dia les pluges començarien a apareixer.

Geopotencial Z500 Dissabte 14:00h

MATINADA DE DISSABTE A DIUMENGE: La matinada de dissabte a diumenge pot ser molt interessant amb ruixats i alguna llampegada nocturna. Veurem si es compleix i podem fer força fotos.



DIUMENGE MATÍ: El diumenge començarà amb els cels grisos i amb pluges que podrien ser més importants a primera hora i més intermitents cap al migdia.

 

DIUMENGE TARDA: A la tarda podrien inflar-se nuvolades de caràcter tempestuós i descarregar ruixats i tempestes aquí i allà. L'ambient serà fresc.

Geopotencial Z500 Diumenge 14:00h

La setmana passada el pronòstic va ser força ajustat, veurem si la méteo ens torna a donar la raó, tot i que sempre sempre sempre, es capritxosa i farà el que vulgui :)

Que passeu un bon cap de setmana!

Salut i méteo!

Marc Sant
Meteoguinardó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada