dissabte, 2 de juny del 2012

Dissabte OK, Diumenge KO.

Previsió del cap de setmana

Després d'una setmana molt estable i força calorosa aquí al nostre barri, el cap de setmana que se'ns presenta el podriem definir com diu molt bé una expressió castellana com a "una de cal y otra de arena". Tot seguit fem un petit anàlisis.

Meteograma

Dissabte matí: El dissabte començarà amb un ambient molt estable, com aquests últims dies el cel es mantindrà força asserenat, potser amb algun cirrus tímid decoratiu. Pel que fa les temperatures cap al migdia poden ser similars a les d'avui, o fins i tot un xic més altes. Creiem que voltaran entre els 27 i els 29ºC. Puntualment arribant a 30ºC. Predomini del Garbí al migdia


Dissabte tarda: La tarda també es presenta força tranquila en general potser de cara la tarda arribin els primers núvols alts fruit de la previa del front que ens pot afectar diumenge. Força testimonial en general.

Mapa de temperatures a 850hPa per dissabte a les 14h.
                    ------------------------------------------------------------

Diumenge matí: Diumenge el matí anirem veient un augment progressiu de la nuvolositat d'oest a est degut a l'arribada d'un front que, de cara el migdia, tarda i vespre, podrien portar pluges a Barcelona i a la resta del país. Les temperatures minvaran una mica, ja no farà la calor de dissabte.

Diumenge tarda: La nuvolositat podria ser més compacte i deixar les primeres precipitacions a partir de migdia, no creiem que en general siguin molt abundants, però si que localment podrien deixar algun xafec destacable. Temperatures avall.


Mapa de temperatures a 850hPa per diumenge a les 14h.
Aquesta és doncs la previsió que fa meteoguinardó per aquest cap de setmana al barri.
Aprofiteu per gaudir del dia demà que serà esplèndid.


Que passeu un bon cap de setmana! I recordeu! Salud i méteo!


Marc Sant
MeteoGuinardó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada