divendres, 8 de juny del 2012

Previsió pel cap de setmana - Calor moderada i xafogor.

Previsió pel cap de setmana.

Cap de setmana de festa major, el barri de la Font d'en Fargas comença les seves festes i podem dir que ho farà amb la méteo al seu favor. Com a mínim en gran part del cap de setmana. Analitzem-ho:

meteograma

Dissabte Matí: El día de demà començarà sent molt similar al d'avui, poca presència de núvolositat i una temperatura fresca a primera hora. Agradable d'altra banda. Això sí, l'ambient xafogós seguirà present fent que, tot i que la temperatura es mantingui com avui divendres a ratlla, la xafogor farà incrementar aquesta sensació de calor. El vent serà fluix o molt fluix. Temperatures màximes molt similars a les d'avui, 24-25ºC.

  
Dissabte tarda: De cara la tarda l'ambient seguirà sent força tranquil, potser comencin a arribar els primers núvols prims fruït de l'arribada de fronts pel NW. Aquí però no esperem pluges. El vent a la tarda pot bufar de Garbí amb algún cop moderat.
L'ambient xafogós pot generar alguns bancs de núvols baixos al llarg de la tarda.



Diumenge Matí: Per diumenge al matí, el cel es mantindrà en conjunt força serè, amb el permís dels núvols baixos que es poguessin generar. Les temperatures seràn similars al dissabte, probablement un pèl més altes, rondarant entre els 25-26ºC.

 

Diumenge Tarda: De cara la tarda el cel podria quedar més variable amb el creixement d'alguns núvols alts i mitjos. A primeres hores de la tarda el Garbí pot tornar a bufar amb certa alegria. Cap al Montseny poden creixer algunes nuvolades d'evolució i caure algun ruixat de tarda.




Aquesta és la previsió de meteoguinardó per aquest cap de setmana, que gaudiu d'un bon cap de setmana!


Salud i méteo!


Marc Sant
meteoguinardó

1 comentari:

  1. Esperem tenir un bon cap de setmana per la platja que el darrer ja es va espatllar....

    ResponElimina